concert: Deerhoof in Doornroosje

WO.
30 AUG
DEERHOOF Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Deerhoof
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Deerhoof in Doornroosje
DEZE Deerhoof TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 30 aug
Doornroosje, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Deerhoof bestaat ruim twintig jaar en is al vanaf zijn oprichting niet in een hokje te plaatsen. Misschien dekt de term experimentele noise-rock enigszins de lading, maar Deerhoof is zoveel meer.

Blikvanger van de band is zangeres/gitarist Satomi Matsuzaki. Ze wordt bijgestaan door de geweldige drummer Greg Saunier en topgitaristen John Dieterich en Ed Rodriguez.

De band brengt sinds zijn bestaan bijna ieder jaar een album uit en er is één rode draad door de carrière van Deerhoof: iedere plaat is een aangename trip vol verrassingen, speelsheid, gestoordheid, humor en muzikale hink-stap-sprongen. Dwarse gitaargeluiden, nerveuze drums met jazzpatronen en de bijzondere stem van Satomi. Een live optreden van Deerhoof is een belevenis. Niet voor niets werden ze door collega-muzikanten als Radiohead en Red Hot Chili Peppers gevraagd als speciale gasten op hun tournees.

FOTO'S VAN Deerhoof

Foto Deerhoof te ATP Nightmare Before Christmas 2010 Foto Deerhoof te Radiohead - 28/8/06 - HMH Foto Deerhoof te Red Hot Chili Peppers - 08/11 - Ziggo Dome Foto Deerhoof te ATP Nightmare Before Christmas 2010 Foto Deerhoof te Radiohead - 28/8/06 - HMH Foto Deerhoof te Radiohead - 28/8/06 - HMH
 
Bekijk alle 10 foto's van Deerhoof

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST