concert: Husky in Hedon op DONDERDAG 26 OKTOBER 2017

  • Husky
    Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
26 OKT
HUSKY Kleine zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Husky

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 oktober 2017.
Dat is 2371 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Husky in Hedon
DEZE Husky TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 26 okt
Hedon, Zwolle
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Muziek maken is voor de Australische band Husky een familie aangelegenheid, Husky Gawenda maakt namelijk al een decennium breekbare indiepopliedjes met zijn neef Preiss. De muziek van Husky omschrijft zich als klein en gevoelig waarmee je ze als snel in het rijtje met Villagers en The Shins schaart. De naam is Husky is een ietwat verraderlijke naam want de gevoelige nummers van Gawenda en Presis zitten namelijk vol met warme exotische melodieën en tinten die meer aan Australië doen denken dan aan het Poolgebied.



Het afgelopen jaar kwamen ze met hun goed ontvangen derde album Punchbuzz waarmee ze weer uitgebreid op tour gaan. In de zomer nog in thuisland Australie maar vanaf 1 oktober staat er een imposant rijtje met namen op de tourposter. Van Parijs tot Berlijn en van Stockholm tot inderdaad: Zwolle.

Foto's van Husky

Foto Husky te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Husky te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Husky te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Husky te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Husky

Gerelateerd nieuws