concert: Jett Rebel's Guitar Night in Gebouw T op DONDERDAG 18 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jett Rebel's Guitar Night in Gebouw T) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
18 MEI
JETT REBEL'S GUITAR NIGHT Rabozaal, 20:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2017
Hoofdprogramma Jett Rebel

EXTRA INFORMATIE

Speciaal voor de Sena Performers Guitar Week komt Jett Rebel met zijn band en een aantal gastartiesten naar Gebouw-T om tijdens Jett Rebel’s Guitar Night een ode aan gitaarmuziek te brengen. Samen met zijn gasten zet Jett Rebel een exclusieve show in elkaar met speciaal voor deze avond geselecteerde nummers. Je kunt dan ook iets compleet anders verwachten dan zijn Super Pop Tour show in oktober!

Het publiek kent Jett Rebel als een alleskunner, hij stort zijn hart en ziel in de muziek. Wanneer Jett Rebel een show speelt dan doet hij dit vol overgave en enthousiasme. Shows van gemiddeld 3 uur draait hij zijn hand niet voor om.

Voorafgaand aan het optreden van Jett Rebel en zijn gasten worden er in Gebouw-T gitaarclinics georganiseerd door de gitaristen van Navarone, Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong, en oprichter van de Popschool van conservatorium van Amsterdam Jack Pisters, voormalig gitarist van Anouk en Keith Caputo.

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te Dauwpop 2016 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 13/04 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 13/04 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Foto Jett Rebel te Metropool Open Air met Jett Rebel - 08/07 - Openluchttheater Hertme Foto Jett Rebel te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 393 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest