concert: White Cowbell Oklahoma in Het Bolwerk op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2017

  • White Cowbell Oklahoma
    Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019
    © Andrea Roell
VR.
24 NOV
WHITE COWBELL OKLAHOMA 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2017
Hoofdprogramma White Cowbell Oklahoma
Toegang € 8,- VVK // € 11,- ZAAL

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 november 2017.
Dat is 2338 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Van de naam alleen al moeten de alarmbellen al een beetje gaan rinkelen. White Cowbell Oklahoma maakt southern hardrock zoals het hoort: snoeihard en compleet over de top. Binnen dit genre zijn deze Amerikanen een van de meest toonaangevende bands. Daarbij pakken ze het bij elk concert groots aan. Vuurwerk, watermeloenen, wc-papier, mooie dames en een hele bouwmarkt aan elektrisch gereedschap, het komt allemaal voorbij als deze redneck rockers op het podium staan.

Maar wat ze op het podium brengen is geen melige show met alleen maar flauwekul, maar een gedegen rockband. Met een show die doordrenkt is met invloeden uit de jaren 70, waarbij je moet denken aan KISS, Alice Cooper, ZZ Top en Deep Purple, speelden ze al heel wat Europese zalen plat. De muziek gaat van zweverige, bijna psychedelische stonerrock tot knallende en melodieuze hardrock. Je kunt dus zeker zijn van een afwisselende en verrassende avond als je op 24 november deze topband komt ervaren.

Foto's van White Cowbell Oklahoma

Foto White Cowbell Oklahoma te Bevrijdingspop Haarlem Foto White Cowbell Oklahoma te Bevrijdingspop Haarlem Foto White Cowbell Oklahoma te Bevrijdingspop Haarlem Foto White Cowbell Oklahoma te Dauwpop 2005 Foto White Cowbell Oklahoma te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto White Cowbell Oklahoma te Bospop 2005
 
Bekijk alle 16 foto's van White Cowbell Oklahoma

Gerelateerd nieuws