concert: Epica in Doornroosje

WO.
22 NOV
EPICA Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Epica
VOORPROGRAMMA MaYaN
TOEGANG 30

EXTRA INFORMATIE

De majestueuze mix van klassieke muziek, heavy en death metal heeft Epica geen windeieren gelegd, want de band is inmiddels één van de populairste muzikale exportproducten van ons land. De band, met de charismatische zangeres Simone Simons in de gelederen, maakt al sinds 2004 grote indruk. Het in september 2016 verschenen zevende album ‘The Holographic Principle’ is daarop geen uitzondering. Maak je op voor topshow met fantastische visuele effecten!
MaYaN is de symphonische-deathmetalband van Mark Jansen, oprichter van onder meer After Forever en óók Epica. In MaYaN richt Jansen zich vooral op het grunten en wordt hij vocaal bijgestaan door Laura Macrì en Henning Basse, wat voor een lekker afwisselend geluid zorgt. In 2014 verscheen het tweede album Antagonise en daarop kwam de grote kwaliteit van MaYan nog beter naar voren: razend complexe songs toch toegankelijk laten klinken!

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 25 maart 2017 10:45 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Epica, MaYaN

Foto Epica te Parkpop 2014 Foto Epica te Epica - 10/10 - Paradiso Foto Epica te Zwarte Cross 2008 Foto Epica te Epica - 30/4 - 013 Foto Epica te Appelpop 2009 Foto Epica te Epic Metal Fest 2016
 
Bekijk alle 186 foto's van Epica
Bekijk alle 73 foto's van MaYaN

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN