concert: Maurice van Hoek in Hedon op VRIJDAG 12 MEI 2017

  • Maurice van Hoek
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Sascha Elisah
    Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
12 MEI
MAURICE VAN HOEK Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2017
Hoofdprogramma Maurice van Hoek
Voorprogramma Sascha Elisah

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 mei 2017.
Dat is 2539 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Maurice van Hoek in Hedon
DEZE Maurice van Hoek TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 mei
Hedon, Zwolle
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Maurice van Hoek ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Drie singles kondigen vanaf 17 maart de komst aan van een nieuw album wat in het voorjaar van 2018 zal verschijnen, waarmee hij de ontwikkeling tot ‘Countryfenomeen’ voortzet.

Sascha Elisah ligt flink op koers om de wereld te veroveren met haar wonderschone popliedjes. De Groningse, van Friese komaf, speelde op haar achttiende een jaar lang in Nashville. Daar vond ze haar eigen sound. Haar prachtige stemgeluid, inclusief kenmerkende country randje, floreert over subtiel gitaarspel. “Waar veel artiesten binnen dit genre een teruggetrokken act opvoeren, kruipt Sascha Elisah bijna bij het publiek op schoot. Zelfverzekerd en met een open blik bespeelt ze de zaal.” (3voor12).

Foto's van Maurice van Hoek, Sascha Elisah

Foto Maurice van Hoek te Alles is nu 2021 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Maurice van Hoek te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Sascha Elisah te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Sascha Elisah te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Maurice van Hoek
Bekijk alle 3 foto's van Sascha Elisah

Gerelateerde concerten