concert: Lost Bear in Skatepark Utrecht op VRIJDAG 21 APRIL 2017

  • Lost Bear
    Le Mini Who? 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Lost Bear
    Le Mini Who? 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
21 APR
LOST BEAR 21:00 uur Skatepark Utrecht, Utrecht
2017
Hoofdprogramma Lost Bear
Voorprogramma Paranoid State
Toegang Bezoeken is gratis, skaten kost €5,00.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 april 2017.
Dat is 2562 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vanaf 21:00 gaan de lichten uit in ons skatepark en verplaatsen we ons naar de kantine om onder het genot van een biertje en 2 knallers van live bands het weekend in te luiden! Dit keer is het de beurt aan de Utrechtse bands Lost Bear en Paranoid State.

BANDINFO

Paranoid State:
Paranoid State is een intense gruizige (post) hardcore band met (ex) leden van Tense Reaction, Vitamin X, El Camaro en Karel Anker & De Joden.

Lost Bear :
Vroeger had je vast zo`n beer waarvan je onafscheidelijk was, tranen met tuiten wanneer je deze verloren was. Tegenwoordig is er Lost Bear, de Utrechtse band die dit gevoel vertaalt in hun nummers over relatieproblematiek, depressiviteit en alles wat je dwars kan liggen. De band balanceert op de rand van postpunk / kraut / powerpop en noise. Harde muziek verpakt in liedjes met psychedelische en spacende invloeden. De band staat bekend om hun volledige overgave tijdens liveshows, dus reken op een energieke show.

Foto's van Lost Bear, Paranoid State

Foto Lost Bear te Le Mini Who? 2012 Foto Lost Bear te Coppersky - 10/10 - Ekko Foto Lost Bear te Coppersky - 10/10 - Ekko Foto Lost Bear te Le Mini Who? 2012 Foto Lost Bear te Le Mini Who? 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Lost Bear

Gerelateerd nieuws