concert: Coopertest - Back To The Fusion in North Sea Jazz Club (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Coopertest - Back To The Fusion in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
24 JUN
COOPERTEST - BACK TO THE FUSION 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 17,50
Dinerplaats: € 22,50
(Diner v.a. 19:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

EXTRA INFORMATIE

In mei 1987 ziet Coopertest het licht: een Amsterdamse band die vooral instrumentale muziek in de fusionhoek maakt. Saxofonist Jan Kooper (ex-The Magnificent 7), de van oorsprong Duitse gitarist Frank Stehle en studio-arrangeur Ton Snijders richten de groep op. Als snel wordt deze aangevuld met Wilbrand Meischke (ex-Het Goede Doel, Novo Band, Andy Pratt), Dionys Breukers (ex-Piu-Piu, The Frog, Funky Stuff) en conservatorium-docent en drummer Danny Sahupala (Kaz Luxband). Laatstgenoemde zullen de trouwe bezoekers van de Tribute concerten in de club al kennen als bandleider van de succesvolle Tribute band.

Ondanks de vele verzoeken van hun grote schare fans heeft de band sindsdien niet meer samen gespeeld. Gelukkig komt daar deze avond verandering in wanneer ze voor het eerst in bijna twintig jaar in originele bezetting komen optreden in de club!