concert: Big Monti Amundson in North Sea Jazz Club op ZONDAG 21 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Big Monti Amundson in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
21 MEI
BIG MONTI AMUNDSON 20:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 18,00
Dinerplaats: € 21,00
(Diner v.a. 18:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

EXTRA INFORMATIE

Monti Amundson, die naam doet bij de blueskenner die de jaren 90 heeft meegemaakt wellicht bellen rinkelen. Met The Blubinos bracht de Amerikaanse (slide)gitarist en zanger albums als The Mean Eighteen (1991) en I See Trouble (1996) uit. Het leverde hem vergelijkingen op met Stevie Ray Vaughan en Johnny Winter.

Ondanks dat Big Monti niet hetzelfde commerciële succes behaalde als bovengenoemde legendes bouwde hij wel een stevige live reputatie op in de VS en Europa. In zijn blues hoor je zowel roots als rock-‘n-roll invloeden terug. Big Monti Amundson beheerst de gitaar als geen ander en ook zijn vocale klasse staat buiten kijf.

Big Monti komt de laatste jaren niet vaak naar Nederland. Juist daarom is het voor de club een eer om deze nog lang niet vergeten bluesheld naar Amsterdam te halen op het gerenommeerde lijstje van bluesambassadeur Johan Derksen.