concert: Doyle Bramhall II in North Sea Jazz Club op DONDERDAG 18 MEI 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Doyle Bramhall II in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
18 MEI
DOYLE BRAMHALL II 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma Doyle Bramhall II
Toegang Staanplaats: € 25,00
Dinerplaats: € 30,00
(Diner v.a. 19:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

EXTRA INFORMATIE

Doyle Bramhall II is een van de meest onderscheidende zangers, gitaristen, componisten en producers van dit moment. Sterker nog: niemand minder dan Eric Clapton, met wie Bramhall meer dan een decennium heeft gewerkt, prijst hem als een van de meest getalenteerde gitaristen die hij ooit heeft ontmoet.

Als zoon van de overleden Texaanse muzieklegende Doyle Bramhall, werd Doyle Bramhall II opgevoed in een huishouden vol blues en rock ‘n roll. Terwijl zijn vader een begenadigd drummer was, ontfermde de jongste Bramhall-telg zich al gauw over de gitaar en groeide hij uit tot een gewilde gitarist, componist en producer.

Naast zijn samenwerking met Clapton heeft Bramhall ook gespeeld met een breed scala aan andere grote artiesten zoals Sheryl Crow, Elton John, Gary Clark Jr., Dr. John, Allen Toussaint, Billy Preston, Erykah Badu, Meshell Ndegeocello en Questlove. Op zijn vierde soloalbum Rich Man, waarmee hij naar de club komt, kreeg Norah Jones een gastrol.