concert: Floyd Matters - A Tribute to Pink Floyd in North Sea Jazz Club (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Floyd Matters - A Tribute to Pink Floyd in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
14 APR
FLOYD MATTERS - A TRIBUTE TO PINK FLOYD 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 24,00
Dinerplaats: € 28,00
(Diner v.a. 19:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

Deuren open: 18:45
Aanvang diner: 19:00

EXTRA INFORMATIE

Pink Floyd en progressieve psychedelische rock zijn twee termen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het Britse vijftal (later viertal) ontmoette elkaar in 1965 op school in London, begon voorzichtig met het maken van muziek en anno 2017 staat de teller op 300 miljoen(!) verkochte platen wereldwijd. De klassieke rockcomposities, diepe songteksten, het innovatief gebruik van geluid en de uiterst energieke live-optredens maken Pink Floyd tot een van de meest onderscheidende, invloedrijke én commercieel succesvolle bands in de geschiedenis van de muziek.

Floyd Matters is een muzikaal project, volledig in de energieke geest en ziel van Pink Floyd. Een hele schare aan ervaren, gerenommeerde en door wind en weer gelouterde muzikanten worden opgetrommeld en wekken het oeuvre van de legendarische band tot leven. Verwacht géén vrijblijvend eerbetoon, maar een echte beleving als op deze avond de grootste hits van de grensverleggende rockgroep voorbij komen. Want: Floyd Matters!