concert: Nachtschade in Poppodium Volt op ZATERDAG 08 APRIL 2017

  • Nachtschade
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Mitch Rivers
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
ZA.
08 APR
NACHTSCHADE Kleine zaal, 20:30 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
Hoofdprogramma Nachtschade
Voorprogramma Mitch Rivers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 april 2017.
Dat is 2578 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Nachtschade in Poppodium Volt
DEZE Nachtschade TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 apr
Poppodium Volt, Sittard
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Na een jaar studiowerk en een spectaculaire popronde komt Nachtschade in april weer samen voor de release tour van hun debuutplaat. Het geëngageerde viertal speelde eerder op onder andere Down The Rabbit Hole en heeft een reputatie opgebouwd als onvoorspelbaar maar betrouwbaar liveorkest. Hun debuutplaat is analoog opgenomen in Next to Jaap Studio, het underground-knooppunt waar voorheen Corno Zwetsloot de scepter zwaaide. Met een patent op scheurende gitaren en dronkenmansliederen zal Nachtschade op 8 april in VOLT langskomen om de tent af te breken.

Mitch Rivers zal met zijn band deze avond openen. Met zijn voeten in de zuidelijke staten componeert Mitch Rivers nummers die smaken als bourbon voor de rusteloze ziel. Op de recent verschenen, in Electrosaurus Studio onder begeleiding van Pablo van de Poel opgenomen debuut EP, is zijn soulvolle zang met schitterend gitaarwerk samengesmeed tot een rijk gevulde hand songs.

Foto's van Nachtschade, Mitch Rivers

Foto Nachtschade te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Nachtschade te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Nachtschade te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Mitch Rivers te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Mitch Rivers te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Mitch Rivers te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 3 foto's van Nachtschade
Bekijk alle 3 foto's van Mitch Rivers

Gerelateerd nieuws