concert: Peter Beets meets Hans Dulfer - Een ode aan Sonny Rollins in North Sea Jazz Club (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Peter Beets meets Hans Dulfer - Een ode aan Sonny Rollins in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
16 APR
PETER BEETS MEETS HANS DULFER - EEN ODE AAN SONNY ROLLINS 13:30 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 18,00
Lunchplaats: € 22,00
(Lunch v.a. 12:00, entree is excl. tweegangenlunch à €24,50)

Deuren open / lunch: 12:00
Aanvang concert: 13:30

EXTRA INFORMATIE

Na succesvolle edities met o.a. Anton Goudsmit, Maarten Hoogenhuis, Benjamin Herman, Laura Fygi, Ruben Hein, Stochelo Rosenberg en Humphrey Campbell geeft meesterpianist Peter Beets opnieuw een serie lunchconcerten in de North Sea Jazz Club. Iedere keer vult een prominent artiest het Trio Peter Beets aan en wordt er repertoire gespeeld van een door de gastartiest bepaalde muzikant of componist.

Voor deze editie slaat Peter Beets de handen ineen met Hans Dulfer voor een ode aan de legendarische tenorsaxofonist Sonny Rollins. Met een carrière die inmiddels meer dan zeven decennia omspant wordt hij gerekend tot een van de meest invloedrijke nog levende jazzmusici ter wereld. Als een van de eersten gebruikte hij een heel open mondstuk bij het blazen, iets waar hij zijn krachtige en karakteristieke sound aan te danken heeft. Zijn oeuvre omvat vele awards, meer dan zestig albums en ontelbare collaboraties met andere grootheden uit de jazz.