concert: Peter Beets meets Daniël von Piekartz - Een ode aan Ray Charles in North Sea Jazz Club (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Peter Beets meets Daniël von Piekartz - Een ode aan Ray Charles in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
05 MRT
PETER BEETS MEETS DANIËL VON PIEKARTZ - EEN ODE AAN RAY CHARLES 13:30 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Toegang Staanplaats: € 18,00
Lunchplaats: € 22,00
(Lunch v.a. 12:00, entree is excl. tweegangenlunch à €24,50)

Deuren open / lunch: 12:00
Aanvang concert: 13:30

EXTRA INFORMATIE

Na succesvolle edities met o.a. Anton Goudsmit, Maarten Hoogenhuis, Benjamin Herman, Laura Fygi, Ruben Hein, Stochelo Rosenberg en Humphrey Campbell geeft meesterpianist Peter Beets opnieuw een serie lunchconcerten in de North Sea Jazz Club. Iedere keer vult een prominent artiest het Trio Peter Beets aan en wordt er repertoire gespeeld van een door de gastartiest bepaalde muzikant of componist.

Dit keer inviteert Peter Beets de toetsenist en zanger Daniël von Piekartz op het podium. Samen brengen ze een muzikale hommage aan een van de grootste en invloedrijkste artiesten uit de muziekgeschiedenis: Ray Charles!

”The Genius” was een van de eersten die verschillende genres zoals soul, r&b, jazz, blues, gospel en country wist samen te smelten. Ondanks het feit dat hij sinds zijn zevende blind was, wist Ray Charles met zijn doorzettingsvermogen en onbetwistbare muzikaliteit een iconische status te bereiken.