concert: Christon in Mezz op ZATERDAG 29 APRIL 2017

  • Christon
    K's Choice - 20/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
29 APR
CHRISTON Kleine zaal, 21:00 uur Mezz, Breda
2017
Hoofdprogramma Christon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 april 2017.
Dat is 2557 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Christon in Mezz
DEZE Christon TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 29 apr
Mezz, Breda
€ 8,50

EXTRA INFORMATIE

Multi-instrumentalist en singer-songwriter Christon heeft de afgelopen jaren al behoorlijk wat meters gemaakt met zijn band Rigby. En solo weet hij iedereens oren ook zeker te betoveren.

Tijdens zijn shows maakt hij meteen indruk, door in zijn eentje het geluid van een complete band neer te zetten. Zijn steun en toeverlaat? Een looping station waarmee hij nummers laag voor laag opbouwt. Hiermee creëert Christon de illusie door 10 instrumenten omringd te zijn. Met gesloten ogen luister je naar een volledige band. Met je ogen open zie je een overtuigende muzikant die vol passie zijn nummers uitdraagt.

Afgelopen jaar was de zanger op de podia te zien als support van Kovacs, Causes en Warhaus en daarnaast heeft hij zich teruggetrokken in zijn eigen studio, om in alle rust aan zijn eigen sound te kunnen werken. Begin dit jaar zullen er twee EP’s verschijnen, die samen het debuutalbum Towns and Cities vormen.

Kleine Zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / Toegang €8,50

Foto's van Christon

Foto Christon te K's Choice - 20/12 - Paradiso Foto Christon te K's Choice - 20/12 - Paradiso Foto Christon te K's Choice - 20/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Christon