concert: Paramatman / Rhinorino in Paard op ZATERDAG 07 JANUARI 2017

  • Rhinorino
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Rhinorino
    Kempenerpop 2013
    © Gertjan van der Loo
ZA.
07 JAN
PARAMATMAN / RHINORINO Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Paramatman Rhinorino

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 januari 2017.
Dat is 1622 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

PARAMATMAN is hét power-rock-duo uit Tilburg. Ze maken een mix van garage en grunge. PARAMATMAN is door de eigen sound, energie, opzwepende en afwisselende nummers een band die staat als een huis. Met wekelijkse optredens zowel nationaal als internationaal, op festivals en o.a. Record Store Day ’15, heeft PARAMATMAN de nodige ervaring in huis om een professionele show neer te zetten waar mensen nog lang over na zullen praten. Terwijl Koen met zijn gitaar en stem muren laat scheuren, transformeert Jeroen zijn drums tot een lawine van geluid. Dit samen zorgt voor een ontzagwekkende show.

Het uit Utrecht afkomstige Rhinorino speelt stevige rock met een catchy vibe. Strakke rocksongs voorzien van een sexy randje geïnspireerd door bands als QOTSA en The Eagles of Death Metal.

Foto's van Rhinorino

Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Kempenerpop 2013 Foto Rhinorino te Kempenerpop 2013 Foto Rhinorino te Kempenerpop 2013 Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015
 
Bekijk alle 11 foto's van Rhinorino

Gerelateerde festivals