concert: Epica + support: Oceans of Sadness in Bibelot op VRIJDAG 18 JANUARI 2008 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Epica
    Epica - 21/3 - Effenaar
  • Epica
    Epica - 19/5 - Paradiso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Epica + support: Oceans of Sadness in Bibelot) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
18 JAN
EPICA + SUPPORT: OCEANS OF SADNESS Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2008
Hoofdprogramma Epica
Voorprogramma Oceans of Sadness
Toegang 13,00

EXTRA INFORMATIE

Epica
Epica is een vijfkoppige band uit Nederland. De band heeft een erg gevarieerd geluid. Dit komt door de invloed van verschillende culturen, film- en musicalmuziek. Hun muziek ligt in het verlengde van melodische metal, power Metal en door de zangeres neigt het naar bands als Nightwish, The Gathering en After Forever. Het nieuwe album ‘The Divine Conspiracy’ is net uit.

Oceans of Sadness
Deze heren maken eigenzinnige muziek met invloeden uit verschillende stijlen die zowel binnen als buiten de ‘metalwereld’ vallen. Door de rare combinaties kun je er een oneindig aantal benamingen op los laten maar er ontstaat toch een schitterend geheel.
De band heeft twee ijzersterke albums ‘Mirror palace’ en ‘Send in the clowns’ op hun naam staan. Energiek, krachtig en verassend zijn woorden die zowel bij live-optredens van Oceans of Sadness als op hun albums van toepassing zijn.

Foto's van Epica, Oceans of Sadness

Foto Epica te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Epica te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Epica te Epica - 19/10 - Effenaar Foto Epica te Epica - 30/4 - 013 Foto Epica te Aalst Rockt 2003 Foto Epica te Waldrock 2005
 
Bekijk alle 219 foto's van Epica
Bekijk alle 2 foto's van Oceans of Sadness

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden