concert: Doyle Bramhall II in Iduna op VRIJDAG 19 MEI 2017

VR.
19 MEI
DOYLE BRAMHALL II 20:00 uur Iduna, Drachten
2017
Hoofdprogramma Doyle Bramhall II
Toegang VVK: € 25,-/ Deur: €30,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 mei 2017.
Dat is 2528 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Doyle Bramhall II is één van de meest getalenteerde muzikanten in de hedendaagse muziek. Eric Clapton, met wie hij meer dan 10 jaar intensief samenwerkte, noemt hem één van de meest waanzinnige gitaristen waar hij ooit mee samenwerkte. Dat is niet zomaar een uitspraak van iemand die letterlijk met iedereen heeft samengewerkt waaronder Jimi Hendrix, BB King, Duane Allman en tientallen andere ‘legends’.

Doyle heeft voor zijn eigen solo carrière de laatste 15 jaar weinig tijd
Nu, voor het eerst in 15 jaar, is er de tijd om een nieuw album uit te brengen met zijn eigen band. ‘Rich Man’ is een ijzersterke plaat vol blues, rock en ballads met een experimentele inslag, ondersteund door briljant gitaarwerk en zelfs een gastrol voor Norah Jones!

Live on stage is Doyle Bramhall II met zijn band ongeëvenaard, een ‘must see’ voor iedere liefhebber van échte livemuziek.

Doyle Bramhall II Iduna verslag

Doyle Bramhall ii is een veelgevraagd gitarist. Hij speelde met The Fabulous Thunderbirds, Roger Waters en jarenlang in de band van Eric Clapton. Bluesliefhebbers hebben hem ook veelvuldig op de DVD’s van Eric Clapton zijn Crossroads festival voorbij zien komen. Voor zijn solo carrière had de muzikant echter....

Naar het complete Doyle Bramhall II in Iduna verslag

Leden die hier naar toe zijn geweest