concert: La Corneille in Mezz op ZONDAG 07 MEI 2017

  • La Corneille
    Popronde Almere 2012
    © Mitch Wolters
ZO.
07 MEI
LA CORNEILLE Kleine zaal, 16:30 uur Mezz, Breda
2017
Hoofdprogramma La Corneille

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 07 mei 2017.
Dat is 2536 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Het trio La Corneille durft te spelen met een ongeëvenaarde overgave en hun passie voor de liefde, goede muziek en de wereld om ons heen is dan ook duidelijk terug te horen. De opmerkelijk diepe stem van de leadzanger brengt de strakke ritmes, ingewikkelde harmonieën en onverwachte wendingen tot leven. Met de samensmelting van droevige folk muziek en het rauwe geluid van experimentele/psychedelic rock creëert de band een eigen Indie genre.

Op hun aankomende EP Rattlesnakes hoor je de band op een breekbare en intieme toon, maar verwacht ook een meer woeste sound. De EP bevat vier hele verschillende nummers die de diversiteit van de band weerspiegelen. De invloed van Radiohead, Antony and the Johnsons en Leonard Cohen is duidelijk te horen.

Kleine zaal open 16:00 uur / aanvang 16:30 uur / gratis toegang

Foto's van La Corneille

Foto La Corneille te Popronde Almere 2012 Foto La Corneille te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto La Corneille te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto La Corneille te Popronde Wageningen 2012 Foto La Corneille te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto La Corneille te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 8 foto's van La Corneille

Gerelateerd nieuws