concert: Hockey Dad in ACU op WOENSDAG 22 FEBRUARI 2017

  • Orange Maplewood
    Popronde Hengelo 2016
WO.
22 FEB
HOCKEY DAD 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2017
Hoofdprogramma Hockey Dad
Voorprogramma Orange Maplewood
Toegang 7 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 februari 2017.
Dat is 1535 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Australische (New South Wales om precies te zijn) rockduo, Hockey Dad, komt richting EKKO. De band wordt gevormd door vocalist en gitarist Zach Stephenson, en drummer Billy Fleming. De sound die Hockey Dad heeft, kan het best worden omschreven als indie garagerock, met wat surfinvloeden erin gemixd. De mannen zijn weliswaar pas 3 jaar onderweg, maar dat heeft ze niet tegengehouden om er flink op los te schrijven. Dit heeft geresulteert in een debut EP, dat in 2014 werd gereleased, onder de naam Dreamin', en hun eerste officiële album Boronia dat dit jaar werd uitgebracht.

Hockey Dad komt niet alleen, want deze avond kan ook genoten worden van de mannen van Orange Maplewood. Deze Amsterdamse rockers nemen je mee terug naar de 90's met een flinke dosis grunge, stoner en punk, waarna je de sound van Orange Maplewood overhoudt.

Foto's van Orange Maplewood

Foto Orange Maplewood te Popronde Hengelo 2016 Foto Orange Maplewood te Popronde Hengelo 2016 Foto Orange Maplewood te Monsters of Mariaheide 2014 Foto Orange Maplewood te Monsters of Mariaheide 2014 Foto Orange Maplewood te Popronde Hengelo 2016 Foto Orange Maplewood te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van Orange Maplewood

Gerelateerd nieuws