concert: Bruut! in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 04 FEBRUARI 2017

  • BRUUT!
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
ZA.
04 FEB
BRUUT! Meneer Frits Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2017
Hoofdprogramma BRUUT!
Toegang vvk 11,00 / dvk 12,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 04 februari 2017.
Dat is 1718 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dankzij een heerlijk misverstand werd de band BRUUT! geboren. Onder de verkeerde intentie beklom het viertal het podium, bleek het een aardig potje jazz te kunnen fabriceren en de rest is geschiedenis. De muzikale richting werd niet door de band zelf maar door de verkeerde aankondiging bepaald, en sindsdien is het kwartet niet meer weg te denken als men de woorden 'jazz', 'hip' en 'dansbaarheid' in de mond neemt.

Met een drukke tijd achter de rug, waarbij de heren vanaf Japan tot Zuid-Afrika de kans kregen hun zegje, of eerder gezegd hun riedeltje, te doen werd het tijd voor serieuzere zaken. In 2012 verscheen hun debuutalbum 'BRUUT!' en dit deed menig jazzliefhebber een dansje van vreugde maken. In het jaar hierop volge het tweede album 'FIRE' en in 2015 bevestigde de band nogmaals tot een van de meest cretaieve en vernieuwende jazzband van dit moment te zijn door de komst van hun derde album 'Mad Pack'.

Foto's van BRUUT!

Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Transition Festival 2017 Foto BRUUT! te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto BRUUT! te Transition Festival 2017
 
Bekijk alle 6 foto's van BRUUT!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws