concert: Hydrogen Sea in Cactus Muziekcentrum op ZATERDAG 04 FEBRUARI 2017

  • Hydrogen Sea
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Hydrogen Sea
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
04 FEB
HYDROGEN SEA Cactus @ Biekorf, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2017
Hoofdprogramma Hydrogen Sea
Toegang vvk €12, add €15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 04 februari 2017.
Dat is 2630 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hydrogen Sea is het muzikale liefdeskind van Brusselaars Birsen Uçar en multi-instrumentalist Pieterjan Seaux. Samen produceren ze ‘slow motion techno’ met organische donkere beats, bedwelmende melodieën en intrigerende lyrics. Sinds de twee elkaar vier jaar geleden vonden, gaat het hard; ze verkochten de AB-club uit en speelden in het voorprogramma van o.a. Oscar & The Wolf en Joan As Police Woman. Na de EP ‘Court The Dark’ is er nu het langverwachte full album ‘In Dreams’, dat even dromerig klinkt als de titel doet vermoeden.

De composities op ‘In Dreams’ zijn hypnotiserend en duister en doen bij momenten denken aan gevestigde waarden als Massive Attack en Portishead. Met eerste single ‘Beating Heart’ hadden ze alvast meteen een radio-hit te pakken en ook de rest van het album klinkt veelbelovend. Live worden Seaux en Uçar bijgestaan door drummer Steven Van Gelder (Tout Va Bien, Lady Linn) die de songs net dat tikkeltje meer cachet geeft.

Foto's van Hydrogen Sea

Foto Hydrogen Sea te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
 
Bekijk alle 8 foto's van Hydrogen Sea

Gerelateerd nieuws