concert: Oumou Sangare in LantarenVenster op ZATERDAG 29 APRIL 2017

  • Oumou Sangaré
    NN North Sea Jazz 2018 - Zondag
    © Charles Batenburg
  • Oumou Sangaré
    NN North Sea Jazz 2018 - Zondag
    © Charles Batenburg
ZA.
29 APR
OUMOU SANGARE 20:30 uur LantarenVenster, Rotterdam
2017
Hoofdprogramma Oumou Sangaré
Toegang €24,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 april 2017.
Dat is 2561 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Energieke, dansbare songs van Malinese wereldster.

Het succes van haar debuutalbum Moussoulou (vrouwen) uit 1990 is vooral te danken aan haar teksten, die openlijk taboes doorbraken. Ze durft controversiële onderwerpen als polygamie, gedwongen huwelijken en vrouwenbesnijdenis aan de kaak te stellen, maar bezingt ook de vrouwelijke sensualiteit. Met haar heldere stem en unieke, frisse benadering van de traditionele muziek van de jagers uit het Wassoulou-gebied weet ze ook een westers publiek te betoveren.

Anno nu is Oumou Sangare een diva en een rolmodel voor vrouwen in Afrika. Begin 2017 presenteert het Franse label No Format Oumou’s nieuwe album. Met dit repertoire komt Sangaré naar Europa en doet op 29 april Rotterdam aan!

Foto's van Oumou Sangaré

Foto Oumou Sangaré te NN North Sea Jazz 2018 - Zondag Foto Oumou Sangaré te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Oumou Sangaré te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Oumou Sangaré te NN North Sea Jazz 2018 - Zondag Foto Oumou Sangaré te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Oumou Sangaré te Best Kept Secret Festival - Zondag
 
Bekijk alle 12 foto's van Oumou Sangaré