concert: Iguana Death Cult in Bitterzoet

VR.
17 FEB
IGUANA DEATH CULT 20:00 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2017
HOOFDPROGRAMMA Iguana Death Cult

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 februari 2017.
Dat is 857 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Iguana Death Cult in Bitterzoet
DEZE Iguana Death Cult TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 feb
Bitterzoet, Amsterdam
€ 10,21

EXTRA INFORMATIE

De reputatie als één van de meest geruchtmakende livebands van ons landje hebben ze al te pakken en op deze avond brengt Iguana Death Cult eindelijk hun debuutalbum getiteld ‘The First Stirrings of Hideous Insect Life’ uit. Het belooft scherper, smeriger en feller dan ooit te klinken. Hun licht ontvlambare protopunk/garagerock en de met zuur overgoten psychedelica van dit viertal schept chaos als een op hol geslagen horde bijen.
Niet lang geleden stond Iguana Death Cult nog als voorprogramma in de uitverkochte grote zaal van Paradiso voor niemand minder dan King Gizzard & The Lizard Wizard. De aanwezigen van die avond kunnen het beamen: het dak ging er af. Een zekere aanrader voor liefhebbers van Ty Segall, Thee Oh Sees, Black Lips en King Gizzard & The Lizard Wizard.

FOTO'S VAN Iguana Death Cult

Foto Iguana Death Cult te Metropolis Festival 2016 Foto Iguana Death Cult te Metropolis Festival 2016 Foto Iguana Death Cult te Werfpop 2016 Foto Iguana Death Cult te Metropolis Festival 2016 Foto Iguana Death Cult te Metropolis Festival 2016 Foto Iguana Death Cult te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 26 foto's van Iguana Death Cult

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST