concert: El Pi? The Volunteers / Mintzkov in Hedon op VRIJDAG 22 JUNI 2007

  • Mintzkov
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
  • Mintzkov
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
VR.
22 JUN
EL PI? THE VOLUNTEERS / MINTZKOV 21:00 uur Hedon, Zwolle
2007
Toegang € 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 juni 2007.
Dat is 6167 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

El Pino and the Volunteers is de band rondom David Pino. Deze Rotterdamse Alt.Country / americana-band brak vorig jaar door met zijn debuutalbum Molten City. David Pino kwam in contact met Americana nadat hij een jaar in Canada heeft gewoond. Terug in Rotterdam verzamelt hij een groep vrienden en zo ontstaat de band. Live brengen ze de beste les Americana in een notendop die je maar kunt krijgen.
Het Belgische Mintzkov (eerder door het leven gaand als Mintzkov Luna) is de andere band van vanavond. In maart van dit jaar brachten ze hun tweede plaat 360° uit. Twee gitaarakkoorden, een meelopend baslijntje en een extra laagje instrumentatie, meer heeft Mintzkov niet nodig voor prachtige rockliedjes. Niet voor niets worden ze vaak vergeleken met dEUS of The Pixies. Een prachtige combinatie met El Pino and the Volunteers dus.

Foto's van El Pino & The Volunteers, Mintzkov

Foto El Pino & The Volunteers te Noorderslag 2007 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Mintzkov te Festival deBeschaving 2007 Foto Mintzkov te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
 
Bekijk alle 1 foto's van El Pino & The Volunteers
Bekijk alle 7 foto's van Mintzkov

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest