concert: Falco Benz in Simplon op VRIJDAG 09 DECEMBER 2016

  • Falco Benz
    Grasnapolsky 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Falco Benz
    Valtifest 2014
    © Arend Jan Hermsen
VR.
09 DEC
FALCO BENZ Kleine Zaal, 23:00 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Falco Benz

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 december 2016.
Dat is 2687 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Falco Benz in Simplon
DEZE Falco Benz TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 09 dec
Simplon, Groningen
€ 8,00

EXTRA INFORMATIE

De alombekende Falco Benz komt ons op 9 december eens trakteren op een verlaat sinterklaascadeautje. Of is dit nou een vervroegd kerstpresentje? Wie weet, in ieder geval zijn wij ontzettend blij dat wij Eelco Topper, want zo heet 'ie in het echie, mogen ontvangen in onze zaal. Je zult hem misschien kennen als toetsenist van Giovanca, Benny Sings of het Kyteman Hiphop Orkest.

In z'n beginjaren als performer was Falco vooral bezig met het project Knobsticker, een funky duo dat hij vormt met drummer Pim van Ham. Nadat dit project op een lager pitje kwam te staan, kon Falco het niet laten om met z'n vingers van de toetsen af te blijven. Hij bleef spelen, het bleef maar jeuken en hij raakte aan de knutsel met de synthesizer en de drumcomputer. Deze vlugge romance gaf geboorte aan een aantal soloplaatjes die wel in de smaak vielen bij de baas van Magnetron Music.

Foto's van Falco Benz

Foto Falco Benz te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto Falco Benz te Valtifest 2014 Foto Falco Benz te Valtifest 2014 Foto Falco Benz te Grasnapolsky 2015 Foto Falco Benz te Valtifest 2014 Foto Falco Benz te Grasnapolsky 2015
 
Bekijk alle 12 foto's van Falco Benz

Gerelateerd nieuws