concert: King of the World in North Sea Jazz Club (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (King of the World in North Sea Jazz Club) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
02 OKT
KING OF THE WORLD North Sea Jazz Club, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma King of the World
Toegang €15,00 v.v.k. (excl. servicekosten), €17,50 deurticket

EXTRA INFORMATIE

"Cincinnati" is de titel van het 4e album van King of the World dat op 3 oktober 2016 uitkomt. De groep greep met beide handen de kans aan om onder leiding van producer Erwin Musper (o.a. Anouk,Van Halen,Scorpions,Def Leppard,David Bowie,Mick Jagger) dit album op te nemen. Voor deze produktie vloog de groep op 1 mei jongstleden naar Cincinnati, Ohio (USA) om daar in de Bamboo Room Studio's in 10 dagen tijd 13 nummers aan de geluidsband toe te vertrouwen. De keuze voor een studio in de USA was snel gemaakt: voor alle bandleden geldt dat de muziek waarmee ze zijn opgegroeid en door zijn ge-inspireerd zijn bakermat vindt in dit land. Wat is er mooier dan om in “the cradle of roots-, rhythm & blues“ het creatieve opnameproces te beleven? Onder de 13 stukken bevindt zich 1 cover: “Life in the fast lane” van de Eagles, de overige 12 zijn eigen composities. En.... op een aantal tracks zijn blazers en achtergrondzangeressen te horen.

Foto's van King of the World

Foto King of the World te Ribs & Blues 2014 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017
 
Bekijk alle 9 foto's van King of the World

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws