concert: Kid Harlequin / The Cavern in Paard op VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

  • Kid Harlequin
    Baroeg Open Air 2015
  • Kid Harlequin
    Baroeg Open Air 2015
VR.
28 OKT
KID HARLEQUIN / THE CAVERN Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma Kid Harlequin The Cavern

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 28 oktober 2016.
Dat is 2731 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Kid Harlequin

Deze industrial rockers zijn geïnspireerd door Nine Inch Nails, Marilyn Manson & Placebo. Na de EP release speelden ze 55 shows in het eerste jaar, deden een tour in de UK en stonden in de halve finale van de Grote Prijs. Vorig jaar begonnen ze met een geslaagde release van het debuutalbum in Rotown, hadden ze een mooie plek op Baroeg open air, deden een tour in Duitsland, waren ze onderdeel van de Popronde (gesponsord door Never Mind The Hype), stonden ze in de Musicmaker, Gitarist en Bassist en deden ze de support van Green Lizard.

The Cavern

Obscure ritmes en dreigende gitaarmelodieën ondersteunen verhalen die lijken te zijn ontsproten uit die diepste groeven van een duistere spelonk. En toch gloort er ook licht aan de ingang van deze grot, want ondanks een rauw en compromisloos muzikaal statement, wil The Cavern vooral ontroeren, troosten en verdriet doen vergeten.

Foto's van Kid Harlequin, The Cavern

Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015 Foto Kid Harlequin te Clawfinger - 08/12 - Dynamo Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015 Foto Kid Harlequin te AttitudeFest 2018 Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
 
Bekijk alle 19 foto's van Kid Harlequin

Gerelateerd nieuws