concert: Tim Vantol in Duycker op ZONDAG 18 SEPTEMBER 2016

  • Tim Vantol
    Groezrock 2013 dag 2
    © Erik Luyten
  • Tim Vantol
    Groezrock 2013 dag 2
    © Erik Luyten
ZO.
18 SEP
TIM VANTOL Kleine Zaal, 20:15 uur Duycker, Hoofddorp
2016
Hoofdprogramma Tim Vantol
Toegang voorverkoop : € 10,-
combi ticket: € 5,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 18 september 2016.
Dat is 2777 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tim Vantol speelde in het verleden in verschillende punkrock- en hardcore bands, waaronder ook Antillectual. Vantol besloot enkele jaren geleden om het over een iets andere boeg te gooien: akoestische folk punk nummers met Vantol’s herkenbare, rauwe stemgeluid.

Onze vrienden van ‘De Beul’ zijn deze avond ook van de partij staan voorafgaand aan de show heerlijk eten te bereiden met hun eigen foodtruck!

De dag voor dit optreden speelt Tim akoestisch bij de Ringbiënnale. Om je de mogelijkheid te geven om beide concerten voor een vriendelijk prijsje mee te pakken, hebben we een speciale actiecode in het leven geroepen. Als je een kaartje koopt voor de avond van de Ringbiënnale, krijg je via email een kortingscode toegezonden. Hiermee krijg je €5,- korting als je een kaartje voor het concert in Duycker koopt!

Foto's van Tim Vantol

Foto Tim Vantol te Tim Vantol - 26/10 - Paradiso Foto Tim Vantol te Tim Vantol - 26/10 - Paradiso Foto Tim Vantol te Tim Vantol - 26/10 - Paradiso Foto Tim Vantol te Tim Vantol - 26/10 - Paradiso Foto Tim Vantol te Tim Vantol - 26/10 - Paradiso Foto Tim Vantol te Pure&Crafted Festival 2019
 
Bekijk alle 33 foto's van Tim Vantol

Gerelateerd nieuws