concert: Potman Jr. in De Kargadoor op ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016

  • Tommy Ebben
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
  • Tommy Ebben
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
ZA.
27 AUG
POTMAN JR. 20:30 uur De Kargadoor, Utrecht
2016
Hoofdprogramma Potman Jr.
Voorprogramma Tommy Ebben
Toegang € 5,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 augustus 2016.
Dat is 2771 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Samen met specials guests presenteert Potman Jr. zijn eerste album 'Next of Kin' waarop o.a. wordt samengewerkt met artiesten als Tommy Ebben, Kim Janssen en de muzikanten van Crimson Inc.
Naast solo werk werkte hij aan muziek met andere artiesten zoals o.a. Rupert Blackman van Causes. Potman Jr. is ook geselecteerd voor de Popronde 2016.
In het voorprogramma: de Utrechtse singer-songwriter Tommy Ebben. Ebben maakte samen met zijn begeleidingsband The Small Town Villains stomende rootsrock en stond op grote festivals als Zwarte Cross, Dauwpop, Paaspop en Geuzenpop. Ook kwam zijn nummer She Won't Tell in een Vodafone-reclame terecht. Maar de Knallander weet zich ook als solo-artiest goed staande te houden. Zo werd hij naar aanleiding van zijn laatste album in 2014 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Hij begeleidt zijn karakteristieke, warme stemgeluid door middel van spacy gitaartokkelarij, met één voet in de Amerikana-traditie en met de andere in de elektronica.

Foto's van Tommy Ebben

Foto Tommy Ebben te Songbird 2014 - dag 2 Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Knalland's Follow-up - 4/10 - Metaal Kathedraal Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014 Foto Tommy Ebben te Festival deBeschaving 2014
 
Bekijk alle 9 foto's van Tommy Ebben

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws