concert: Donnie in Simplon op VRIJDAG 10 MAART 2017

  • Donnie (NL)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Donnie (NL)
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
VR.
10 MRT
DONNIE Grote Zaal, 20:45 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma Donnie (NL)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 maart 2017.
Dat is 2575 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Donnie in Simplon
DEZE Donnie TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 mrt
Simplon, Groningen
€ 8,50

EXTRA INFORMATIE

Kort geleden zette Donnie Lowlands nog op z'n kop en alle eerdere shows van de rapper in o.a. Paradiso en Ekko verkochten maanden van te voren uit. We kunnen wel stellen dat het hard gaat met de extravagant gestylde Amsterdammer!

Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn bijzondere mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. Eind vorig jaar kwam hij de streamcharts binnen met zijn debuutalbum ‘Mannelogie’, waarop ook Vjéze Fur en Mr. Polska meedoen. Niet alleen de teksten, ook de beats zijn zo catchy als het maar kan door de samenwerking met Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig. Donnie maakt hits en is dé nieuwe aanwinst voor de Nederlandse hiphopscene.

Foto's van Donnie (NL)

Foto Donnie (NL) te Life I Live 2019 Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Parkpop 2022 Foto Donnie (NL) te Donnie - 3/11 - Paradiso Foto Donnie (NL) te Pinkpop 2023 - Zondag Foto Donnie (NL) te Dauwpop 2019
 
Bekijk alle 72 foto's van Donnie (NL)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws