concert: Projekt Rakija in Cul de Sac op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2016

  • Projekt Rakija
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Projekt Rakija
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
16 SEP
PROJEKT RAKIJA 21:00 uur Cul de Sac, Tilburg
2016
Hoofdprogramma Projekt Rakija

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 september 2016.
Dat is 1703 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Projekt Rakija weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. De Nederlandse Balkangroep combineert rock, electro, reggae, hiphop en mengt daar een flinke portie Balkan folklore doorheen. Tien muzikanten met een unieke sound die de teugels laten vieren en volledig los gaan op het podium!

Onder leiding van Igor Sekulović bracht Projekt Rakija in 2013 het debuutalbum ‘Welcome To The Family’ uit, een album wat gelijk nationaal en internationaal voor aandacht zorgde. Festivals als Sgizet, Paaspop en de Zwarte Cross stonden in de rij om het gezelschap te boeken. In hoog tempo is er een ijzersterke live reputatie opgebouwd, waarbij Projekt Rakija garant staat voor een energieke show. Deze rauwe cross-over bende tilt hun muziek naar ongekende hoogtes en laat je de hele avond stuiteren!

Foto's van Projekt Rakija

Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Projekt Rakija te Waterpop 2018 Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Projekt Rakija te Huntenpop 2017 Foto Projekt Rakija te Waterpop 2018 Foto Projekt Rakija te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
 
Bekijk alle 15 foto's van Projekt Rakija

Gerelateerd nieuws