concert: Dubioza Kolektiv in Nijdrop op WOENSDAG 16 NOVEMBER 2016

  • Dubioza Kolektiv
    Sziget 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Dubioza Kolektiv
    Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
WO.
16 NOV
DUBIOZA KOLEKTIV 20:00 uur Nijdrop, Opwijk
2016
Hoofdprogramma Dubioza Kolektiv
Toegang €15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 16 november 2016.
Dat is 2715 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Schip ahoy, er zijn piraten op komst uit Absurdistan! Dubioza Kolektiv geniet al enige tijd een cultstatus in Oost-Europa maar heeft nu het oog laten vallen op de rest van de wereld. Zo kapen ze Nijdrop met ska en balkan op woensdag 16 november!

De razend populaire Bosnische band telt 7 koppen en brengt een opzwepende mix van hiphop, reggae en dub. Naast het feestgedruis en geestige lyrics is er ook plaats voor maatschappijkritische boodschappen. Fans van La Pegatina, Shantel en Fanfare Ciocarlia, dat begin november in Nijdrop passeert, weten wat te doen!

Hun wereldmuziek durft al eens bijten naar het kapitalisme en van een politieke snauw zijn ze evenmin vies. Bill Gould (bassist bij Faith No More) pikte de band op en deed hen doorstoten naar de rest van de wijde wereld. SXSW en Eurosonic moesten eraan geloven, op laatste album ‘Happy Machine‘ kwamen Manu Chao en La Pegatina maar al te graag meespelen.

Foto's van Dubioza Kolektiv

Foto Dubioza Kolektiv te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Sziget 2017 - Woensdag Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg Foto Dubioza Kolektiv te Sziget 2017 - Woensdag Foto Dubioza Kolektiv te Dubioza Kolektiv - 16/04 - Melkweg
 
Bekijk alle 46 foto's van Dubioza Kolektiv

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws