concert: Bloodphemy / Carnifloor / Seita in P60 op DONDERDAG 25 AUGUSTUS 2016

  • Seita
    Amsterdam Metal Fest
    © Rene van Koll
DO.
25 AUG
BLOODPHEMY / CARNIFLOOR / SEITA 20:00 uur P60, Amstelveen
2016
Hoofdprogramma Bloodphemy Carnifloor Seita
Toegang Ticket VVK:
€ 7,00

Ticket zaal:
€ 8,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 augustus 2016.
Dat is 2772 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Seita is een vierkoppige metal formatie uit Amsterdam, opgericht in 2007. De band grijpt haar inspiratie uit het effect wat oorlogen, corruptie, racisme, verslaving, depressie en andere psychologische aandoeningen hebben op ons allen en onze manier van leven. Maar licht ook de bewonderingswaardige menselijke kracht om te vechten, te leren, te groeien en te overkomen uit. Door de jaren heen heeft Seita zich ontwikkeld als ‘in your face’ trash/death metal band.

Het Amersfoortse Bloodphemy is een death metal band met een contemporaine sound. Naast brutal en catchy riffs integreert de band melodieën en industriële vibes om een verfrissend perspectief op het genre te geven.

Carnifloor is het soloproject van Floor van Kruijk (Korpse – Fermented Masturbation). Zijn muziek betreft een mix van slam, tech en death metal. Begin 2013 bracht Carnifloor zijn eerste instrumentale demo uit.

Foto's van Seita

Foto Seita te Amsterdam Metal Fest Foto Seita te Amsterdam Metal Fest Foto Seita te Amsterdam Metal Fest Foto Seita te Amsterdam Metal Fest Foto Seita te Amsterdam Metal Fest
 
Bekijk alle 5 foto's van Seita