concert: Bewilder in Bitterzoet op ZATERDAG 17 DECEMBER 2016

  • Bewilder
    Radio Mortale - 26/3 - Sugarfactory
    © Arend Jan Hermsen
  • Bewilder
    Saybia - 02/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
ZA.
17 DEC
BEWILDER 21:00 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2016
Hoofdprogramma Bewilder

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 december 2016.
Dat is 1611 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Bewilder in Bitterzoet
DEZE Bewilder TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 17 dec
Bitterzoet, Amsterdam
€ 8,51 - 11,35

EXTRA INFORMATIE

Bewilder duidt op het woord ‘wildernis’, een toestand waar zanger Maurits Westerik zo’n twee jaar geleden in verkeert. Hij heeft bergen ideeën en stapels liedjes. Vrienden aan wie hij het laat horen, stellen direct voor om er als band mee aan de slag te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Vanuit het Excelsior-label worden ze direct naar het buitenverblijf op Vlieland verwezen. Daar worden met producer Henk Jonkers (Hallo Venray) eerst demo’s opgenomen en later ook een heel album.
De liedjes eindigen nooit zoals ze zijn begonnen. Het voelt vertrouwd, maar het loopt alleen net even anders af,’ licht Westerik toe. ’Tot op heden hebben we nog niet één optreden hetzelfde gedaan.’ Het blijft altijd enerverend. En anders zorgt producer Jonkers daar wel voor. Voor de folky prachtballad So It Goes stuurt hij Westerik de studio uit, om het nummer in te zingen in een andere ruimte om aldus oogcontact met de band te vermijden.

Foto's van Bewilder

Foto Bewilder te Bewilder - 20/11 - Altstadt Foto Bewilder te Saybia - 02/10 - Metropool Foto Bewilder te Schippop 2016 Foto Bewilder te Bewilder - 20/11 - Altstadt Foto Bewilder te Radio Mortale - 26/3 - Sugarfactory Foto Bewilder te Schippop 2016
 
Bekijk alle 31 foto's van Bewilder

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest