concert: Emil Landman in Paard op ZONDAG 20 NOVEMBER 2016

  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
ZO.
20 NOV
EMIL LANDMAN Grote Zaal, 16:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma Emil Landman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 20 november 2016.
Dat is 2712 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Overzicht tickets Emil Landman in Paard
Tickets Emil Landman
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 20 nov
Emil Landman - Middagconcert - Voorprogramma: Tba
Paard, Den Haag
€ 7,50 - 12,50
zo 20 nov
EMIL LANDMAN
Paard, Den Haag
€ 13,55

EXTRA INFORMATIE

Eind 2015 pakt Emil zijn backpack, gitaar en mobiele opname-apparatuur voor een nieuw avontuur. In een periode van negen weken reist hij de wereld rond, waarbij hij onder andere Duitsland, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, De Verenigde Staten, Portugal en Frankrijk aandoet. Onderweg ontdekt hij nieuwe plekken met verrassende verhalen, mensen en culturen. Tijdens lange gesprekken, schaakspelletjes en gitaarspelen doet hij ideeën op voor nieuw werk. Als vanzelf lijken nieuwe klanken en woorden te ontstaan — in hotelkamers, op Mongoolse hoogvlaktes, ergens op de Chinese muur, in een capsuleslaapkamer in Japan, op een grasveld in Polen en op een rots in de Nevada Desert – welke hij ter plekke opneemt met de door hem meegebrachte apparatuur.

Eenmaal thuis aangekomen werkt Emil het ruwe materiaal uit met zijn vaste producer Martijn Groeneveld (Blaudzun, Bertolf). Samen leggen zij de laatste hand aan Emil’s tweede album dat dit najaar zal verschijnen.

Foto's van Emil Landman

Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017 Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017 Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te DI-RECT - 10/03 - TivoliVredenburg Foto Emil Landman te Emil Landman - 18/5 - Cultkelder Foto Emil Landman te DI-RECT - 10/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 23 foto's van Emil Landman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest