concert: Matt Andersen & The Bona Fide (Can) in Victorie op ZONDAG 23 OKTOBER 2016

  • Matt Andersen
    Tedeschi Trucks Band - 17/11 - TivoliVredenburg
  • Matt Andersen
    Tedeschi Trucks Band - 17/11 - TivoliVredenburg
ZO.
23 OKT
MATT ANDERSEN & THE BONA FIDE (CAN) Grote zaal, 19:30 uur Victorie, Alkmaar
2016
Hoofdprogramma Matt Andersen
Toegang €15,- v.v.k. €17,50 deurticket

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 23 oktober 2016.
Dat is 2714 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met zijn fenomenale gitaarspel en de heerlijke soul in zijn stem, pakt Canadese blues-legende Matt Andersen de hele wereld in. Hij heeft zijn bekendheid absoluut op de traditionele manier bereikt, door de hele wereld over te reizen en overal waar hij komt iedereen omver te blazen met zijn spel. De passie die hij voor het maken van muziek heeft, spat er elke keer vanaf en dat zorgt er wereldwijd voor dat er veel over de zanger wordt gepraat.

Met het nieuwe album Honest Man tourt Matt Anderson opnieuw door Noord-Amerika, Europa en Australië. Voor dit album werkte hij voor het eerst samen met Commissioner Gordon (een producer die samenwerkingen met o.a. Joss Stone en Amy Winehouse op zijn naam heeft staan). De producer bracht nieuwe ideeën binnen, waardoor het album een vernieuwende sound heeft, zonder het unieke geluid van de blues-zanger te verliezen. 23 oktober staat Matt Andersen met zijn nieuwe show in Victorie, dus verzeker jezelf alvast van een ticket!

Foto's van Matt Andersen

Foto Matt Andersen te Tedeschi Trucks Band - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Matt Andersen te Ribs & Blues 2017 Foto Matt Andersen te Tedeschi Trucks Band - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Matt Andersen te Tedeschi Trucks Band - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Matt Andersen te Ribs & Blues 2017 Foto Matt Andersen te Ribs & Blues 2017
 
Bekijk alle 7 foto's van Matt Andersen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest