concert: Ryley Walker + Itasca in Vera op DINSDAG 08 NOVEMBER 2016

  • Ryley Walker
    Le Guess Who? May Day 2014
    © Tim van Veen
DI.
08 NOV
RYLEY WALKER + ITASCA Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen (door: De Oosterpoort )
2016
Hoofdprogramma Ryley Walker
Voorprogramma Itasca

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 08 november 2016.
Dat is 2715 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ryley Walker + Itasca in Vera
DEZE Ryley Walker + Itasca TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 08 nov
Vera, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Ryley Walker keert terug naar Groningen. Na de overweldigende reacties op zijn tweede album ‘Primrose Green’ en een verbluffend optreden tijdens de afgelopen editie van het TakeRoot-festival in De Oosterpoort staat Walker op dinsdag 8 november met zijn band in VERA. Directe aanleiding is de release van het nieuwe studioalbum ‘Golden Sings That Have Been Sung’ dat in september verschijnt via het kwalitatieve Dead Oceans-label. Daar waar het jonge talent bekend staat om zijn gelaagde, psychedelische folk lijkt het nieuwste materiaal meer geënt te zijn op Walkers oorspronkelijke jazz-achtergrond. Naar verluidt is Robert Plant één van zijn grootste fans, waar in de komende periode ongetwijfeld een boel zieltjes bij gaan komen.

Dit concert is een samenwerking tussen VERA en De Oosterpoort. Kaarten alleen geldig in combinatie met een VERA-maandkaart (1,50).

Foto's van Ryley Walker, Itasca

Foto Ryley Walker te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Ryley Walker te Le Guess Who? May Day 2014 Foto Ryley Walker te Le Guess Who? May Day 2014 Foto Ryley Walker te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Ryley Walker te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Ryley Walker te Le Guess Who? May Day 2014
 
Bekijk alle 13 foto's van Ryley Walker

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws