concert: Massada in Paard

  • Massada
    Pinkpop Classic 2012
  • Massada
    Pinkpop Classic 2012
VR.
09 SEP
MASSADA Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma Massada

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 september 2016.
Dat is 1435 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Massada in Paard
DEZE Massada TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 09 sep
Paard, Den Haag
€ 21,65

EXTRA INFORMATIE

De unieke Nederlands-Molukse band Massada, ook wel de “Nederlandse Santana" genoemd, scoorde vele hits in de jaren '70 en '80. Vergeten? Luister maar eens naar ‘Latin dance’, ‘Arumbai’ of ‘Sajang’ op.

De band heeft een heel eigen geluid en voorziet percussie-rock / latin rock van een lekker Oosters (Moluks) sausje. Massada is vandaag de dag nog steeds onovertroffen en één van de beste latin bands die ons land kent. Mogen wij dat zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen. Want wie de mannen dit jaar op Bevrijdingsdag Alphen a/d Rijn heeft mogen aanschouwen, ziet dat zij het levende bewijs zijn dat leeftijd in de muziek niet telt. Naast de muziek, is het enthousiasme en de gedrevenheid van deze band ongekend; een energie op de bühne waar je u tegen zegt. Pak je kans, om de rockers 40 jaar(!) na oprichting weer live te zien!

De band zal vergezeld worden met support acts & DJ's (t.b.a.) in samenwerking met Rame Rame.

Foto's van Massada

Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Pinkpop Classic 2012 Foto Massada te Pinkpop Classic 2012 Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory
 
Bekijk alle 13 foto's van Massada

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe wilden