concert: Marle Thomson / The Yukon Club in Vondelpark Openluchttheater op ZATERDAG 18 JUNI 2016

  • The Yukon Club
    Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • The Yukon Club
    Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
18 JUN
MARLE THOMSON / THE YUKON CLUB 15:30 uur Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma Marle Thomson The Yukon Club

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 juni 2016.
Dat is 2869 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Radio 6 Talent’ Marle Thomson zingt, raakt, verrast en valt op met een stijl die zich niet in een hokje laat plaatsen. Noem het warm, edgy en kleurrijk, of eigenzinnig; het is bovenal muzikaal. Denk hierbij aan artiesten als Emily King, Lianne La Havas, Laura Mvula en Sufjan Stevens. De Amsterdamse zangeres neemt je mee in de liedjes, geschreven en gezongen vanuit haar ziel. Marle Thomson maar gebruik van een palet aan kleuren in haar stem en schept daarmee een wereld waarin melodie en tekst elkaar moeiteloos weten te vinden. Ruimte en tijd smelten samen in een verfrissend geluid vol beats, loops, keys, gitaar en natuurlijk zang.

Op het randje van indie en electro; verwacht een dansbare mix van synths, gitaren, pulserende drumbeats en meerstemmige vocalen.

Foto's van The Yukon Club

Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016 Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016 Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016
 
Bekijk alle 11 foto's van The Yukon Club

Gerelateerd nieuws