concert: Dichter in Rotown op ZONDAG 26 JUNI 2016

  • Dichter
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Dichter
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
26 JUN
DICHTER 21:30 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Dichter

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 juni 2016.
Dat is 1989 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Dichter pakt het artiestenbestaan nét eventjes wat anders aan. Met zijn poëtische woordkunsten, innemende uitstraling en onbegrensde creativiteit botviert de jonge rapper/producer zijn nieuwsgierigheid naar de wereld om hem heen.

Voor zijn album Nieuw Leven benaderde Dichter kunstenaars, fotografen en ontwerpers om zijn eigen muziek aan te koppelen. Hij licht dit bijzondere initiatief toe in een interview met blog Hiphop In Je Smoel: “…hoe kunnen we mensen uit hun comfort zone laten stappen? En hoe kan ik als een bruggenbouwer meer waarde laten hechten aan mijn muziek én tegelijkertijd mensen vinden die samen met mij willen helpen het te laten groeien tot iets groots?”

Tijdens North Sea Round Town geeft Dichter met band een gratis show in Rotown. Zij die hem al reeds bewonderd hebben op Metropolis en Motel Mozaïque weten het: iedere show van Dichter laat een blijvende indruk achter.

Foto's van Dichter

Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Dichter te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Dichter