concert: The Skull in Iduna op ZONDAG 13 NOVEMBER 2016

  • Witch Mountain
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
  • Witch Mountain
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
ZO.
13 NOV
THE SKULL 14:30 uur Iduna, Drachten
2016
Hoofdprogramma The Skull
Voorprogramma Witch Mountain
Toegang VVK: € 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 november 2016.
Dat is 2712 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Skull stond onlangs nog op het Roadburnfestival in Tilburg, maar liefst drie dagen achter elkaar! In november komt de Amerikaanse doomband terug voor een Europese tour waarbij ze op 13 november bij ons in Iduna op het podium staan!
Zanger Eric Wagner en bassist Ron Holzner van de legendarische doom- en stonerband Trouble maken deel uit van The Skull. De band zal een combinatie brengen van eigen materiaal van hun album "For Those Wich Are Asleep" maar zeker ook veel Trouble classics . Verwacht zware metalgrooves met classic hardrockelementen en een zinderende live-act; “it´s doom that rocks”

Support is het uit Portland, Oregon afkomstige Witch Mountain. Dit Amerikaanse ensemble gevormd rondom gitarist/songwriter Rob Wrong en drummer Nathan Carson maakt doom die zijn oorsprong kent in klassieke blues, rock en metal van bands als Black Sabbath, Hawkwind, Judas Priest en Pink Floyd.

Foto's van Witch Mountain

Foto Witch Mountain te Roadburn 2013 Foto Witch Mountain te Roadburn 2013 Foto Witch Mountain te Roadburn 2013 Foto Witch Mountain te Roadburn 2013
 
Bekijk alle 4 foto's van Witch Mountain