concert: Gingerpig in Poppodium Volt op VRIJDAG 03 JUNI 2016

  • Gingerpig
    Baroeg Open Air 2015
  • Gingerpig
    Baroeg Open Air 2015
VR.
03 JUN
GINGERPIG Grote zaal, 20:30 uur Poppodium Volt, Sittard
2016
Hoofdprogramma Gingerpig
Voorprogramma TBA
Toegang €8,50 voorverkoop / €10 deurverkoop

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 juni 2016.
Dat is 2855 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vijf jaar geleden begon de reis voor Gingerpig met de voorbereidingen van hun eerste plaat, het grote experiment The Ways of the Gingerpig, vanuit de overtuiging dat de luisteraar niet voor de gek te houden is. Bonebakker en consorten vertrokken met veel muzikale bagage en nog meer ideeën en leverden met hun debuutalbum een liefdevolle mix van de seventies rock, blues, fusion en (post)metal af. De band had zich eigenlijk maar één doel gesteld: oprecht muziek maken.

Al reizend en zoekend werd de muzikale focus van Gingerpig steeds scherper, de identiteit en stijl van de band rijpte snel en het eclectische karakter van de muziek kreeg een meer herkenbare signatuur. Dit culmineerde in de plaat Hidden from View, waarop het organische geluid en de oprechte benadering nog sterker naar voren kwamen. Op Ghost on the Highway is het duidelijk dat Bonebakker nog geen rust heeft gevonden. Gingerpig klinkt doorleefder, intenser en harder dan ooit.

Foto's van Gingerpig, TBA

Foto Gingerpig te Baroeg Open Air 2015 Foto Gingerpig te Baroeg Open Air 2015 Foto Gingerpig te Baroeg Open Air 2015 Foto Gingerpig te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 4 foto's van Gingerpig

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws