concert: Rhinorino / THTsound in Cul de Sac op DONDERDAG 24 MAART 2016

  • Rhinorino
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Rhinorino
    Kempenerpop 2013
    © Gertjan van der Loo
DO.
24 MRT
RHINORINO / THTSOUND 21:00 uur Cul de Sac, Tilburg
2016
Hoofdprogramma Rhinorino THTsound

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 maart 2016.
Dat is 1879 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rhinorino is een sexy stoner rock n’ roll trio uit het midden van ons land. Geïnspireerd door bands als Queens of stone age en The Eagles of Death Metal maken deze heren en dame strakke rocksongs voorzien van een sexy randje. “Sweet as a pineapple” noemen ze het zelf, maar hun muziek is niet bepaald lief. Lekker harde muziek, met een lief, dansbaar en vrolijk randje!

THT is een techno/dance duo uit Eindhoven, dat geïnspireerd wordt door acts als Justice, Daft Punk, Chemical Brothers, maar ook bands als Foo Fighters en Red Hot Chili Peppers. Niet te pretentieus, doe maar normaal, en lekker dansen. Dat is wat deze mannen uitstralen. Een stuiterende Wouter over het podium, mixt en bewerkt de muziek op zijn zelf excentrieke ‘guitarmachine’. Bas looped en bewerkt zijn donkere stem als een extra instrument op de muziek. Beide betamen een eigenzinnige live show in de hedendaagse techno scene.

Foto's van Rhinorino, THTsound

Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Popronde Leiden 2015 Foto Rhinorino te Kempenerpop 2013 Foto Rhinorino te Kempenerpop 2013
 
Bekijk alle 11 foto's van Rhinorino