concert: Douwe Bob in Victorie op DONDERDAG 20 OKTOBER 2016

  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
DO.
20 OKT
DOUWE BOB Grote zaal, 20:30 uur Victorie, Alkmaar
2016
Hoofdprogramma Douwe Bob
Toegang 20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 20 oktober 2016.
Dat is 2739 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Douwe Bob in Victorie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Hij won de eerste editie van De Beste Singer-songwriter van Nederland, speelde op Pinkpop, nam een single op met Anouk, bracht twee succesvolle albums uit en vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival 2016 in Stockholm. Wij zijn dan ook erg in onze nopjes met zijn komst naar Victorie op 20 oktober: Douwe Bob!

De kennismaking met – voluit – Douwe Bob Posthuma (24 lentes jong) verliep zoals bekend via het reeds genoemde programma van Giel Beelen, waar de jonge muzikant met zijn melancholieke stem een verfrissend, door Johnny Cash beïnvloed geluid liet horen. Wat volgde was een plek op Pinkpop, het album ‘Born in a Storm’ en een zegetocht langs de grote Nederlandse podia, vergezeld door niet de minste muzikanten: de band van Tim Knol bestaande uit onder meer Anne Soldaat en Matthijs van Duijvenbode stelde zich graag beschikbaar om Douwe Bob te begeleiden in zijn verdere ontwikkeling.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Dauwpop 2015 Foto Douwe Bob te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Dauwpop 2015 Foto Douwe Bob te Paaspop 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 274 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden