concert: Matt Schofield in P60 op ZATERDAG 18 JUNI 2016

  • Matt Schofield
    Matt Schofield
    © René Obdeijn
  • Matt Schofield
    Matt Schofield
    © René Obdeijn
ZA.
18 JUN
MATT SCHOFIELD 20:00 uur P60, Amstelveen
2016
Hoofdprogramma Matt Schofield

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 juni 2016.
Dat is 2869 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Matt Schofield in P60
DEZE Matt Schofield TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 jun
P60, Amstelveen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Matt Schofield neemt je mee op muzikale reis door de blueswereld. Nummers als 'The Day You Left' en 'Red Dragon' zijn zo meeslepend dat je niets anders kan dan de passie van Schofield voelen.

Schofield rijgt met zijn releases al jaren de awards aaneen, zo won hij British Blues Award Guitarist Of The Year (2010/2011/2012), British Blues Award Album Of The Year (2010), en Mojo Magazine Blues Album Of The Year (2011). Die laatste won hij ook in 2009, maar dan als producer voor het album ‘Swagger’ van Ian Siegal. Ook is hij één van twee nog levende Britse bluesartiesten die de maximale 4-sterren kreeg toebedeeld voor één van zijn albums in het alomvattende Penguin Guide to Blues Recordings.



The LA times zegt dat “Het Verenigd Koninkrijk de beste bluesgitarist heeft voortgebracht in decennia. Hij steekt met kop en schouders boven het maaiveld uit.” Dit bluesgenie moet je dus gaan zien!

Foto's van Matt Schofield

Foto Matt Schofield te Matt Schofield Foto Matt Schofield te Matt Schofield Foto Matt Schofield te Matt Schofield Foto Matt Schofield te Matt Schofield Foto Matt Schofield te Matt Schofield Foto Matt Schofield te Moulin Blues 2006
 
Bekijk alle 17 foto's van Matt Schofield

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws