concert: Peter Pan Speedrock in Iduna op ZATERDAG 14 MEI 2016

  • Peter Pan Speedrock
    Festyland 2011
  • Peter Pan Speedrock
    Baroeg Open Air 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
14 MEI
PETER PAN SPEEDROCK 20:00 uur Iduna, Drachten
2016
Hoofdprogramma Peter Pan Speedrock
Toegang VVK: € 13,-/ Deur: €15,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 mei 2016.
Dat is 2901 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar was ‘s lands hardst werkende rockband Peter Pan Speedrock nog een van de hoogtepunten op Popcity, het jaarlijkse festival in de achtertuin van Iduna!
Nu, nog geen jaar later heeft Peter Pan Speedrock na 20 jaar besloten dat het mooi is geweest. "Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Het Peter Pan Speedrock-verhaal is verteld, het boek mag dicht", aldus zanger-gitarist Peter van Elderen, bassist Bart Geevers en drummer Bart Nederhand. Het afscheid markeert ‘an end of an era’.
Het sympathieke rocktrio groeide uit tot een begrip in de internationale rockscene. De band was grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock dat tientallen bands inspireerde om zelf ook muziek te gaan maken. Al sinds de oprichting speelt de band geregeld in Iduna en is er dan ook een hechte band ontstaan. Tijdens hun afscheidstournee komen de heren nog een keer naar Poppodium Iduna om samen met hun publiek alles te geven zoals alleen zij dat kunnen.

Foto's van Peter Pan Speedrock

Foto Peter Pan Speedrock te Monsters of Mariaheide 2013 Foto Peter Pan Speedrock te Rock Wauberg 2007 Foto Peter Pan Speedrock te Into The Grave 2022, dag 1 Foto Peter Pan Speedrock te Nirwana Tuinfeest - Vrijdag Foto Peter Pan Speedrock te Geuzenpop 2008 Foto Peter Pan Speedrock te Huntenpop 2016
 
Bekijk alle 167 foto's van Peter Pan Speedrock

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws