concert: Ana Popovic in Neushoorn op DONDERDAG 02 JUNI 2016

  • Ana Popovic
    Rhythm & Blues Night
  • Ana Popovic
    Rhythm & Blues Night
DO.
02 JUN
ANA POPOVIC Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma Ana Popovic
Toegang Entree: € 19,- (VVK)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 02 juni 2016.
Dat is 2878 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

‘Ana Popovic rocks the blues in fine, fine fashion’ aldus Billy Gibbons van ZZ Top. De veel geprezen blueszangeres en –gitarist speelt in het voorjaar twee clubshows in Nederland en komt dus ook even bij ons langs.

Als je de muziek van Ana Popovic hoort, valt meteen op dat we te maken hebben met een doorgewinterde blues muzikant. En dat ze niet vies is van een hartverscheurende gitaarsolo, steekt ze ook niet onder stoelen of banken. Laat je alleen niet blind staren op de stempel blues, want haar muziek kan ook behoorlijk funken. Live heeft ze zich omringt met een meer dan formidabele band, zij zorgen voor de fijne baslijntjes, funky slagjes en naadstrakke ritmes.

Ondertussen is Popovic ook nog bezig met een nieuw album, tourt ze intensief en geniet ze veel lof voor haar negen reeds uitgebrachte albums. Kortom, een bezig blues bijtje.

Foto's van Ana Popovic

Foto Ana Popovic te Rhythm & Blues Night Foto Ana Popovic te Rhythm & Blues Night Foto Ana Popovic te Rhythm & Blues Night Foto Ana Popovic te Rhythm & Blues Night
 
Bekijk alle 4 foto's van Ana Popovic

Gerelateerd nieuws