concert: El Pino & The Volunteers / Goslink in Willem Twee poppodium op DONDERDAG 03 MAART 2016

  • Goslink
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
DO.
03 MRT
EL PINO & THE VOLUNTEERS / GOSLINK 21:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2016
Toegang 12,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 03 maart 2016.
Dat is 2584 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het is niet dat de band ruim de tijd nam voor het derde album, maar life got in the way; van baby’s tot Oscar-nominaties en andere muzikale paden die de band kruisten van Amsterdam tot Vancouver. Op 12 februari verschijnt 'El Pino and The Volunteers', zelf-getiteld of eigenlijk titelloos, maar vol contrasten. Hoe dat klinkt hoor je natuurlijk bij W2 Poppodium!

Goslink
Harm Goslink Kuiper studeert in 1999 af aan de kunstacademie te ’s-Hertogenbosch met een enorme hoeveelheid werk. Schilderijen, beelden, (animatie)filmpjes, installaties, tekeningen, een verhalenbundeltje en een cd met liedjes. Aan hem de eer om de avond te openen als ex-lid van El Pino & The Volunteers. Goslink zat namelijk een paar jaar bij de band als multi-instrumentalist, maar ging daarna toch weer zijn eigen weg. Zijn liedjes worden beheerst door de authentieke klanken van zijn zelfgebouwde instrumenten. Zijn liefde voor de oude, rauwe akoestische blues en volksmuziek komt daarin duidelijk naar voren.

Foto's van El Pino & The Volunteers, Goslink

Foto El Pino & The Volunteers te Noorderslag 2007 Foto Goslink te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Goslink te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Goslink te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 1 foto's van El Pino & The Volunteers
Bekijk alle 3 foto's van Goslink

Gerelateerd nieuws