concert: Andrew Combs in Paard op WOENSDAG 09 MAART 2016

  • Andrew Combs
    Heartland Festival 2018
  • Andrew Combs
    Festival Stille Nacht 2019
    © Parcifal Werkman
WO.
09 MRT
ANDREW COMBS Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma Andrew Combs
Voorprogramma Ryan Culwell

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 09 maart 2016.
Dat is 2970 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Andrew Combs in Paard
DEZE Andrew Combs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 09 mrt
Paard, Den Haag
€ 16,05

EXTRA INFORMATIE

Als een personage in een somber West Coast verhaal van Raymond Carver, beweegt songwriter Andrew Combs (Nashville) zich door een wazige moderne wereld, in een poging om de betekenis in het leven te vinden op zijn tweede album, All These Dreams. Het schijfje, wat dé doorbraakplaat moet worden, werd door AltCountry maar liefst beoordeeld met vijf sterren.

Klassieke country mag dan het hoofdingrediënt zijn, maar Combs is niet vergeten om lekkere scheut hedendaagse pop aan toe te voegen. Combs brengt vervlogen tijden terug door zijn songs een nostalgische 'feel' te geven die herinnert aan de muziek uit de jaren '70. Als inspiratie noemt de 28-jarige singer-songwriter dan ook Jackson Browne, Paul Simon en The Eagles. Andrew Combs houdt de Nashvillecountrypop uit de goede jaren weer in ere. Het zal dan ook niet lang duren tot hij zich - net als zijn grote held Mickey Newbury - kan aansluiten bij de Nashville Songwriters Hall of Fame.

Foto's van Andrew Combs, Ryan Culwell

Foto Andrew Combs te Festival Stille Nacht 2019 Foto Andrew Combs te Festival Stille Nacht 2019 Foto Andrew Combs te Heartland Festival 2018 Foto Andrew Combs te Festival Stille Nacht 2019 Foto Andrew Combs te Heartland Festival 2018 Foto Andrew Combs te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Andrew Combs

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest